sunnuntai 19. helmikuuta 2012

Etelä-Ranskan terveisiä - arvonnan voittaja on...

Hyvät lukijani,

Olen ollut viimeisen viikon ilman reissussa ilman internet-yhteyttä ja täytyy sanoa, että en hirveästi ole nettiä ehtinyt edes kaipailemaan. Ohjelmaa on ollut paljon ja ylenmääräinen tuoksupaljous suorastaan on suorastaan imenyt ylimääräisen energian. Enkä nyt viittaa muutamiin käynteihini Nizzan Seforassa, vaan pitkiin tunteihin tuoksustudion huumaavassa hajukakofoniassa. Nyt olen valmis palaamaan kotiin useampaa tuoksukokemusta rikkaampana ja tulenkin kertomaan matkastani tulevissa postauksissani.
Kävin muun muuassa tapaamassa Grassessa Galimardin vientipäällikköä Madame Roux'ta, etsin täydellistä miestentuoksua tuoksuohjaajani kanssa, pullotin ensimmäisen näkemykseni Helsinkiläisestä retrotuoksusta, törmäsin ylituotteistettuihin parfyymituristiloukkuihin ja paljon muuta.
Tähän on myös hyvä todeta, että Helsingin henki -arvonta on päättynyt ja julkaisen tuloksen aivan hetken kuluttua. Arvonnan voittajahan saa tuoksunäytteitä ja pääsee ensimmäisenä tuoksuttelemaan uutta reseptiäni. Ja mikä parasta, hyvät lukijani, Helena on saanut paljon vaikutteita teidän tuoksuvisioistanne.

Ja tähän vielä päivitys Ranskan aikaa kello 12:51. Helsingin henki -arvonnan on voittanut Hellin! Onnea voittajalle! Laitatko minulle vielä sähköpostia, mikäli yhteystietosi ovat kommentissa. Tuloksesta voi tietysti valittaa, mutta jos huono arpaonni kirpaisee kovastikin, niin voit tulla hakemaan ilmaisia tuoksunäytteitä toimistoltamme. PP Perfumes -tuoksunäytteiden lisäksi Hellin saa Galimardin Rencontre -unisextuoksun minipullon. Ja tokihan muistamme, että hän saa ensimmäisenä mahdolisuuden tutustua Helenaan, kun tuoksu on saanut ensin hiukan tasaantua. Onnea vielä voittajalle!

6 kommenttia:

 1. Jee, onnea Hellinillle! Christian, jäämme innokkaina odottamaan tarkempia reportaaseja Grassesta ja Helenasta!

  VastaaPoista
 2. Ihan mahtavat palkinnot!!! [kuolen kateudesta]

  BTW jos järjestämme maaliskuun lopulla nuuhkijatreffit Helsingissä, oletko käytettävissä?

  Maltan tuskin odottaa matkakuulumisiasi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti olen käytettävissä. Pyydä Vasilisalta sähköpostiosoitettani, en viitsi laittaa työosoitetta tähän blogiin näkyviin. Ja totta kai kaikki arvontaan osallistuneet saavat myös tuoksunäytteitä ja pääsevät tuoksuttelemaan uusia tuoksuja. Hellin saa nyt kunnian olla ensimmäinen. ;)

   Poista
  2. Mahtavaa, kirjoita mulle nikolai.vasiljevits.gogol@gmail.com jos haluat tavoittaa suoraan, mäkin yritän varjella anonymiteettiani etten rupea saamaan kutsumattomia tuoksunäytteitä...
   Mainostan nenätreffejä vielä tarkemmin maaliskuun puolella, ostin vasta tänään lentolippuni Suomeen.

   Poista
 3. Jee! Tämänhän kaikki aina sanovat, mutta kun minä en ole oikeasti vuosikausiin voittanut mitään! Laitan sähköpostia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hups, itse asiassa en löydä sähköpostiosoitettasi. Omani on: sinistapintaa @ gmail . com

   Poista